Francisco Lledó, nou regidor de festes

Es confirmen els xafardejos entre els cercles fallers: Francisco Lledó és el nou regidor de Fires i Festes de l’Ajuntament de València. Així s’ha confirmat hui en el repartiment d’àrees que ha fet Rita Barberà per a esta legislatura. Per tant, Félix Crespo deixa el càrrec i amb ell la presidència de Junta Central Fallera, després de sis anys intensos on ha introduït novetats com la Cavalcada del Foc, el Centre de Documentació Fallera i la normativa pirotècnica, encara que en eixe temps també ha sofrit nombrosos problemes del món faller com l’eterna Ofrena de Flors, gestionar la crisi econòmica en Junta Central Fallera (incloent les subvencions a monuments i il·luminació, que va reduir)  i les queixes dels pirotècnics pel que cobren en les mascletades municipals. Ara, Crespo s’encarregarà d’una nova regidoria, la de Coordinació Jurídica de l’Administració, que sona important però segur que no és tan divertida com la de festes, i també portarà de nou la Delegació del Procediment Sancionador i la de Contractació.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar