Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas pidiendo trenes?

Camins al Grau va presentar la seua memòria

IMGUn acte que no oblidarà l’Agrupació de Falles Camins al Grau és el d’ahir al casal de la Falla Doctor Manuel Candela-Avinguda del Port: la presentació de la seua memòria de l’últim any. Allí van estar les 14 comissions integrants d’esta jove agrupació, protagonistes d’esta obra que repassa els seus monuments, premis i activitats en l’exercici 2010/2011.

Entrant més en detalls, la memòria editada per l’Agrupació Camins al Grau inclou entre el seu contingut, fotos dels quadres d’honor i dels monuments plantats per les comissions associades en 2010/2011, el llistat de premis que ha aconseguit cadascuna dins i fora de l’agrupació, el discurs d’exaltació a les falleres majors escrit per Lucía Andrés Zarapico, i un ampli recorregut gràfic per les diverses activitats que han tingut lloc en l’últim exercici (betlems, futbol sala, parxís, dards, pesca, frontó, sopar benèfic, presentació d’esbossos, exaltació de les falleres majors, etc.).

IMG 1517

Quant a l’acte, el president de l’agrupació, Ricardo Sánchez Gómez, va entregar als representants de les comissions agrupades un exemplar del llibre. També el van rebre els falleres majors de València, Laura Caballero i Carmen Monzonís, qui van ser mereixedores de la insígnia d’argent de Camins al Grau.