Camins al Grau va presentar la seua memòria

Un acte que no oblidarà l’Agrupació de Falles Camins al Grau és el d’ahir al casal de la Falla Doctor Manuel Candela-Avinguda del Port: la presentació de la seua memòria de l’últim any. Allí van estar les 14 comissions integrants d’esta jove agrupació, protagonistes d’esta obra que repassa els seus monuments, premis i activitats en l’exercici 2010/2011.

Entrant més en detalls, la memòria editada per l’Agrupació Camins al Grau inclou entre el seu contingut, fotos dels quadres d’honor i dels monuments plantats per les comissions associades en 2010/2011, el llistat de premis que ha aconseguit cadascuna dins i fora de l’agrupació, el discurs d’exaltació a les falleres majors escrit per Lucía Andrés Zarapico, i un ampli recorregut gràfic per les diverses activitats que han tingut lloc en l’últim exercici (betlems, futbol sala, parxís, dards, pesca, frontó, sopar benèfic, presentació d’esbossos, exaltació de les falleres majors, etc.).

Quant a l’acte, el president de l’agrupació, Ricardo Sánchez Gómez, va entregar als representants de les comissions agrupades un exemplar del llibre. També el van rebre els falleres majors de València, Laura Caballero i Carmen Monzonís, qui van ser mereixedores de la insígnia d’argent de Camins al Grau.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar