¿Has leído "Música de Fallas"?

Sant Joan passeja per Russafa, Burjassot i Beteró

llevant arenaI la festa de Sant Joan arriba també a llocs on no és possible mullar-se els peus (excepte si els fiques en una palangana d’aigua). Per una banda, quatre comissions de Russafa (Tomasos-Carlos Cervera, Mercat de Russafa, Regne de València-Sant Valer i Doctor Serrano-Carlos Cervera-Clero) han organitzat una festa per al 18 de juliol amb diversió per a xiquets i majors. El mateix dia, General Barroso-Litògraf Pascual y Abad posarà en marxa una festa de l’escuma. I una setmana després, la Falla Plaça Luis Cano de Burjassot tindrà la seua celebració d’eixa nit màgica amb disc-jockeys i tètriques sorpreses. També hi haurà ball i música en llocs més propers del mar, com Barri Beteró.

Quant a la festa de Russafa, se celebrarà a la plaça del Mercat de Russafa i tindrà per la vesprada castells inflables i berenar amb orxata i fartons per als més menuts. A les nou de la nit es cremarà una foguera, i després cada comissió soparà al seu casal per a tornar a reunir-se a mitjanit i ballar en una gran discoteca mòbil.

Anant a General Barroso, a les 10.30 hores del mateix 18 de juliol començaran els parcs infantils, a les 17.30 jocs d’aigua, a les 19.00 hores festa de l’escuma, a les 21.30 sopar amb entrepans a preus populars i a les 23.00 hores discoteca mòbil.

La Falla Plaça Luis Cano, per la seua banda, també tindrà discoteca mòbil, però el dia 25 de juny i amb el DJ-XóH, qui punxarà house, patxanga i reggaeton comercial. L’entrada serà lluire, però la beguda no: 2 euros costarà el combinat, 1 euro els refrescos i també un euro la cervesa. I es prometen tètriques sorpreses… ¿eixirà de l’aigua Bin Laden?

I parlant d’aigua, més pròxima que estes comissions està la de Barri Beterò, la qual celebrarà també el 25 de juny la proclamació de les seues falleres majors i amb una macro discoteca mòbil de fi de festa. A les 20 hores començarà la proclamació, a les 21 es té prevista una paella gegant i una hora després, la música. A les 23 hores intervindran els disc-jockeys convidats, Manu Sánchez, Borja Martos i Hermes.