¿Has leído "La cremà"?

Sant Joan passeja per Russafa, Burjassot i Beteró

llevant arenaI la festa de Sant Joan arriba també a llocs on no és possible mullar-se els peus (excepte si els fiques en una palangana d’aigua). Per una banda, quatre comissions de Russafa (Tomasos-Carlos Cervera, Mercat de Russafa, Regne de València-Sant Valer i Doctor Serrano-Carlos Cervera-Clero) han organitzat una festa per al 18 de juliol amb diversió per a xiquets i majors. El mateix dia, General Barroso-Litògraf Pascual y Abad posarà en marxa una festa de l’escuma. I una setmana després, la Falla Plaça Luis Cano de Burjassot tindrà la seua celebració d’eixa nit màgica amb disc-jockeys i tètriques sorpreses. També hi haurà ball i música en llocs més propers del mar, com Barri Beteró.

Quant a la festa de Russafa, se celebrarà a la plaça del Mercat de Russafa i tindrà per la vesprada castells inflables i berenar amb orxata i fartons per als més menuts. A les nou de la nit es cremarà una foguera, i després cada comissió soparà al seu casal per a tornar a reunir-se a mitjanit i ballar en una gran discoteca mòbil.

Anant a General Barroso, a les 10.30 hores del mateix 18 de juliol començaran els parcs infantils, a les 17.30 jocs d’aigua, a les 19.00 hores festa de l’escuma, a les 21.30 sopar amb entrepans a preus populars i a les 23.00 hores discoteca mòbil.

La Falla Plaça Luis Cano, per la seua banda, també tindrà discoteca mòbil, però el dia 25 de juny i amb el DJ-XóH, qui punxarà house, patxanga i reggaeton comercial. L’entrada serà lluire, però la beguda no: 2 euros costarà el combinat, 1 euro els refrescos i també un euro la cervesa. I es prometen tètriques sorpreses… ¿eixirà de l’aigua Bin Laden?

I parlant d’aigua, més pròxima que estes comissions està la de Barri Beterò, la qual celebrarà també el 25 de juny la proclamació de les seues falleres majors i amb una macro discoteca mòbil de fi de festa. A les 20 hores començarà la proclamació, a les 21 es té prevista una paella gegant i una hora després, la música. A les 23 hores intervindran els disc-jockeys convidats, Manu Sánchez, Borja Martos i Hermes.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar