Es va presentar el nou ‘Vivir las Fallas’

vivir¡I ja van vuit! Dilluns passat va presentar-se el volum Vivir las Fallas d’enguany al Col·legi de l’Art Major de la Seda, acte que va aprofitar-se (igual per les polítiques d’estalvi) per a organitzar un debat amb els artistes fallers Pedro Santaeulalia, Manolo Algarra i Miguel Santaeulalia, i el regidor de festes ara en funcions Félix Crespo. I continuen els actes fallers, perquè hui s’entreguen els últims ninots indultats al Museu Faller a les set de la vesprada.

L’antic edifici del carrer Hospital va ser el lloc on va vore la llum oficialment el Vivir las Fallas VIII, un recull d’imatges de la passada setmana fallera realitzades pels fotògrafs oficials de Junta Central Fallera, Josep Vicent Zaragozá i Lázaro de la Peña, i coordinades pel delegat de mitjans de comunicació de l’entitat, Gabriel Aranaz. Enguany també ha col·laborat el fotògraf Antonio Cortés, el poeta Donís Martín i l’artista José Santaeulalia amb il·lustracions seues. Després va tenir lloc el col·loqui amb els artistes guanyadors de la secció especial enguany, Pedro Santaeulalia, Manolo Algarra i Miguel Santaeulalia, els quals amb Félix Crespo i la moderació de l’assesor municipal Manolo Mas.

Per altra banda, en la xarrada es va parlar de jurats, de premis i del moment d’esperar el veredicte, entre altres coses, sense faltar el bon humor. Es van sentir coses com que els artistes estaven contents que la Federació de Falles de la Secció Especial haja eliminat el màxim de pressupostos, i que les comissions els contracten per a guanyar premis.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar