Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El llibret electrònic, un tema de la propera Mostra de Llibrets

L’edició de llibrets en format electrònic (en el famós PDF o en altre) és un dels temes que es tractaran en la VI Mostra de Llibrets de la Comunitat Valenciana, la qual se celebrarà a Gandia el proper dissabte 7 de maig pel matí amb el lema “El llibret de falla: mirant cap al futur”. El lloc serà el Museu Faller d’esta ciutat, i com cada any, en ella es podran vore publicacions de comissions falleres i de fogueres que vulguen exposar-los i de pas, compartir inquietuds i idees. L’any passat van ser més de 50 els expositors que van acudir a la mostra. Esta exposició ha sigut organitzada per l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF) i la Federació de Falles de Gandia.

Este és el programa de la Mostra de Llibrets:

10.00  Recepció i acreditació dels participants.

10.15  Obertura de la VI Mostra de Llibrets de Falla, que es podrà visitar durant tot el matí.

11.00  Parlaments de benvinguda.

11.05  Presentació de llibrets de comissions (dotze associacions han sigut convidades a fer una exposició individual sobre la tasca que desenvolupen al voltant del llibret. Els ponents disposaran de cinc minuts per a la presentació i de dos minuts més per a respondre preguntes de la sala). Moderadora: Maria Josep del Olmo, Federació de Falles Junta Local Fallera Gandia.

Ordre d’intervenció:

1.       Falla Plaça de la Malva, Alzira, José Manuel Rubio.

2.       Falla Penya el Mocador, Sagunt, Hugo Morte.

3.       Falla J. A. – Puríssima – Major, l’Eliana, José Mateu.

4.       Falla Borrull – Doctor Peset Cervera, València, Sebas Marin.

5.       Falla República Argentina, Xàtiva, Josep Lluís Fitó.

6.       Falla Rambleta i Adjacents, Catarroja, Miguel Bonilla.

7.       Falla Portal de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Sylvia Andrés.

8.       Falla Sagrada Família “Corea”, Gandia, Quique Montoro Alfaro.

9.       Falla Barri la Vila, Borriana, Toni Gil Trilles.

10.     Falla Arrancapins, València, Gil-Manuel Hernàndez i Martí.

11.     Falla Sant Roc, Torrent, Emilio José García González.

12.15 Café.

12.45 Conferència: “El llibre electrònic: una aposta de futur del llibret de falla?”. Moderador: Pasqual Molina, Associació d’Estudis Fallers. Intervindran Josep Gregori Soler, director d’Innovació d’Edicions Bromera, i Gonçal Lopez-Pampló Rius, professor de la Universitat de València.

13.45 Clausura.