Dissabte cultural dedicat a la Mare de Déu

La Falla Baró de San Petrillo-E. Navarro-L. Jovaní no va a celebrar ni u ni dos ni tres dissabtes culturals, ¡sinó cinc! al llarg d’este exercici faller, i el primer serà el 28 de maig i dedicat a la Mare de Déu dels Desemparats. Eixe dia hi haurà poemes per a esta figura religiosa, així com exposicions i sainets. Concretament, a les dotze del matí, els presidents i falleres majors inauguraran el dissabte cultural i les exposicions, havent-hi també degustació de “pastís de la Mare de Déu” amb mistela. A eixa hora també es descobrirà el tapís a ella dedicat realitzat per la comissió infantil. A les 18 hores començarà l’ofrena poètica i concursos per a grans i xiquets. Per la nit hi haurà sopar d’entrepà a les 22 hores, antologia de la sarsuela i, finalmente, l’estrena del sainet Enyorances dedicat a la Mare de Déu.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar