Dissabte cultural dedicat a la Mare de Déu

La Falla Baró de San Petrillo-E. Navarro-L. Jovaní no va a celebrar ni u ni dos ni tres dissabtes culturals, ¡sinó cinc! al llarg d’este exercici faller, i el primer serà el 28 de maig i dedicat a la Mare de Déu dels Desemparats. Eixe dia hi haurà poemes per a esta figura religiosa, així com exposicions i sainets. Concretament, a les dotze del matí, els presidents i falleres majors inauguraran el dissabte cultural i les exposicions, havent-hi també degustació de “pastís de la Mare de Déu” amb mistela. A eixa hora també es descobrirà el tapís a ella dedicat realitzat per la comissió infantil. A les 18 hores començarà l’ofrena poètica i concursos per a grans i xiquets. Per la nit hi haurà sopar d’entrepà a les 22 hores, antologia de la sarsuela i, finalmente, l’estrena del sainet Enyorances dedicat a la Mare de Déu.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar