Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Dissabte cultural dedicat a la Mare de Déu

La Falla Baró de San Petrillo-E. Navarro-L. Jovaní no va a celebrar ni u ni dos ni tres dissabtes culturals, ¡sinó cinc! al llarg d’este exercici faller, i el primer serà el 28 de maig i dedicat a la Mare de Déu dels Desemparats. Eixe dia hi haurà poemes per a esta figura religiosa, així com exposicions i sainets. Concretament, a les dotze del matí, els presidents i falleres majors inauguraran el dissabte cultural i les exposicions, havent-hi també degustació de “pastís de la Mare de Déu” amb mistela. A eixa hora també es descobrirà el tapís a ella dedicat realitzat per la comissió infantil. A les 18 hores començarà l’ofrena poètica i concursos per a grans i xiquets. Per la nit hi haurà sopar d’entrepà a les 22 hores, antologia de la sarsuela i, finalmente, l’estrena del sainet Enyorances dedicat a la Mare de Déu.