El 2011 ja està cremat

cremadg11

T’hauràs donat compte que ja han acabat les Falles 2011, per exemple, perquè tens més lloc per a aparcar. A estes hores, dels monuments fallers no queden ni les cendres, i és que quan encara estaven encesos, ja hi havia màquines de neteja esperant per recollir les restes (cendra per a la majoria i algun tros de ferro en alguna que altra). Però ens queda el record, les fotografies i els vídeos…

S’han acabat una festes on hem tingut una puja que ha provocat desperfectes a nombroses falles i la caiguda d’alguna altra, on ha guanyat de nou Convent Jerusalem en una competició d’especial on la majoria dels participants s’havien autolimitat el pressupost a 190.000 euros, on el premi d’il·luminació se l’ha emportat un ex-aequo Cuba-Literato Azorí i Sueca-Literat Azorín, i on per primera vegada Sant Josep ha estat en l’Ofrena de Flors. Però n’hi ha molt més que contar; ara bé, altre dia perquè el resum s’està preparant. Per obrir boca, ací tens un vídeo amb imatges de la cremà de la falla de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, primer premi de la secció 1a-A.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar