¿Has leído "El pavo del ayuntamiento"?

El 2011 ja està cremat

cremadg11

T’hauràs donat compte que ja han acabat les Falles 2011, per exemple, perquè tens més lloc per a aparcar. A estes hores, dels monuments fallers no queden ni les cendres, i és que quan encara estaven encesos, ja hi havia màquines de neteja esperant per recollir les restes (cendra per a la majoria i algun tros de ferro en alguna que altra). Però ens queda el record, les fotografies i els vídeos…

S’han acabat una festes on hem tingut una puja que ha provocat desperfectes a nombroses falles i la caiguda d’alguna altra, on ha guanyat de nou Convent Jerusalem en una competició d’especial on la majoria dels participants s’havien autolimitat el pressupost a 190.000 euros, on el premi d’il·luminació se l’ha emportat un ex-aequo Cuba-Literato Azorí i Sueca-Literat Azorín, i on per primera vegada Sant Josep ha estat en l’Ofrena de Flors. Però n’hi ha molt més que contar; ara bé, altre dia perquè el resum s’està preparant. Per obrir boca, ací tens un vídeo amb imatges de la cremà de la falla de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, primer premi de la secció 1a-A.