Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La plantà?

El 2011 ja està cremat

cremadg11

T’hauràs donat compte que ja han acabat les Falles 2011, per exemple, perquè tens més lloc per a aparcar. A estes hores, dels monuments fallers no queden ni les cendres, i és que quan encara estaven encesos, ja hi havia màquines de neteja esperant per recollir les restes (cendra per a la majoria i algun tros de ferro en alguna que altra). Però ens queda el record, les fotografies i els vídeos…

S’han acabat una festes on hem tingut una puja que ha provocat desperfectes a nombroses falles i la caiguda d’alguna altra, on ha guanyat de nou Convent Jerusalem en una competició d’especial on la majoria dels participants s’havien autolimitat el pressupost a 190.000 euros, on el premi d’il·luminació se l’ha emportat un ex-aequo Cuba-Literato Azorí i Sueca-Literat Azorín, i on per primera vegada Sant Josep ha estat en l’Ofrena de Flors. Però n’hi ha molt més que contar; ara bé, altre dia perquè el resum s’està preparant. Per obrir boca, ací tens un vídeo amb imatges de la cremà de la falla de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, primer premi de la secció 1a-A.