Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Primer premi de llums a Sueca-Cuba-Literat Azorín

Més o menys és així, ja que el jurat de Junta Central Fallera no acabava de decidir-se i ha donat el primer premi d’il·luminació ex-aequo en la categoria a A a les comissions Sueca-Literat Azorín i Cuba-Literat Azorín.  El tercer premi ha sigut per a Cuba-Puerto Rico, mentre que el quart i el quint són per a Carrera Malilla-Enginyer Joaquín Benlloch i Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal, respectivament. En el concurs de carrers adornats també es compartixen els premis, ja que Mariano Benlliure-Séquia de Tormos i Pi i Margall-Arturo Cervellera tenen ex-aequo el primer premi, mentre que Náquera-Lauri Volpi i Actor Mora-Avinguda de la Constitució compartixen el tercer premi. Solucions salomòniques repartint premis enguany.

Estos són els moments de la inauguració de les llums de les falles Sueca-Literat Azorín, Cuba-Literat Azorín i Cuba-Puerto Rico: