Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Més de cent mil persones desfilen per l’Ofrena

OfrenaHi haurà crisi, però el que està clar que no de participants en l’Ofrena de Flors: segons indica el diari Levante-EMV, més de cent mil persones han passat per la plaça de la Mare de Déu entre els dies 17 i 18 de març. Ara bé, o alguns es movien molt o s’ha “colat” gent, ja que indica la mateixa notícia que només hi ha 85.000 fallers censats en Junta Central Fallera. Com sempre, per la gran figura de la Mare de Déu s’han vist emocions, xiquets dormint, fallers amb cara d’haver dormir poc i, sobretot, molta passió per participar en l’acte. Tanta gent va fer el segon dia massa llarg i la fallera major de València, Laura Caballero, va desfilar sobre les dues de la matinada i es va perdre la Nit del Foc. Entre els fallers hi havia algun que altre polític com Jorge Alarte (PSPV-PSOE), que va desfilar amb Na Jordana, i com no la famosa Carmen Lomana, fallera major de Prolongació d’Albereda-Avinguda de França, que curiosament no va despertar massa expectació mediàtica i que va anar acompanyada de Miss i Mister Valencia.