Fallas para falleros y no falleros según Candreu

La ‘Revista d’Estudis Fallers’ es va presentar dimecres

refEl casal de Na Jordana va ser de nou el lloc on l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF) va presentar la seua publicació anual, la Revista d’Estudis Fallers, passat dimecres 2 de març.  En l’acte, el president de l’ADEF, Gil-Manuel Hernández, va destacar en un discurs entre seriós i irònic l’entrega per les Falles i l’humiltat de l’associació. Josep Lluís Marín va explicar els continguts de la revista, entre els quals destaca el monogràfic sobre la formació de l’artista faller, els articles sobre les Falles i la gestió cultural i el cartellista Josep Segrelles, així com les habituals ressenyes de publicacions relacionades amb la festa. Durant l’acte va entregar-se el Premi Enric Soler i Godes al millor article d’un llibret de falla de la comarca de l’Horta al treball “Falles valencianes, populars i combatives”, d’Andreu Ginés Sánchez, publicat en el llibret de la Falla Arrancapins de la ciutat de València. El text premiat repassa la història recent de les Falles Popular i Combatives.