Fallas para falleros y no falleros según Candreu

De nou el premi Parotet de Cresol a la llum que gasta poc

Per segon any consecutiu, la Falla Borrull-Socors i la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de València han convocat el premi “Parotet de Cresol” per a comissions falleres que utilitzen il·luminació de baix consumo o led als seus carrers. Hi ha dos premis en joc: el primer, concedit per la Regidoria de Qualitat Mediambiental, està dotat amb 400 euros, i el segon, atorgat per l’empresa Il•luminacions Just , té una dotació de 200 euros. Tots els participants tindran un estendard d’un Parotet de Cresol realitzat per l’artista faller Juane Cortell. Pot participar qualsevol falla de València censada en Junta Central Fallera, havent d’enviar les interessades un correu electrònic a parotetdecresol@gmail.com amb el dia d’encesa i apagat del conjunt de la il•luminació, el nom i telèfon del responsable, el nom de la comissió, a més de la potència del muntatge, el pla de les llums i el dibuix de les mateixes, tot acreditat amb el contracte amb l’instal·lador. El termini per a presentar candidatures finalitza el 9 de març, i l’entrega dels guardons es durà a terme el 26 de març al Jardí Botànic de València. Més informació en la web http://parotetdecresol.wordpress.com/.