De nou el premi Parotet de Cresol a la llum que gasta poc

Per segon any consecutiu, la Falla Borrull-Socors i la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de València han convocat el premi “Parotet de Cresol” per a comissions falleres que utilitzen il·luminació de baix consumo o led als seus carrers. Hi ha dos premis en joc: el primer, concedit per la Regidoria de Qualitat Mediambiental, està dotat amb 400 euros, i el segon, atorgat per l’empresa Il•luminacions Just , té una dotació de 200 euros. Tots els participants tindran un estendard d’un Parotet de Cresol realitzat per l’artista faller Juane Cortell. Pot participar qualsevol falla de València censada en Junta Central Fallera, havent d’enviar les interessades un correu electrònic a parotetdecresol@gmail.com amb el dia d’encesa i apagat del conjunt de la il•luminació, el nom i telèfon del responsable, el nom de la comissió, a més de la potència del muntatge, el pla de les llums i el dibuix de les mateixes, tot acreditat amb el contracte amb l’instal·lador. El termini per a presentar candidatures finalitza el 9 de març, i l’entrega dels guardons es durà a terme el 26 de març al Jardí Botànic de València. Més informació en la web http://parotetdecresol.wordpress.com/.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar