Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Macrofesta infantil a la Falla Sud

wsCom vam anunciar, la Falla Sur (oficialment anomenada Rubén Vela-Dr. Waksman) tindrà el matí del 15 de març la segona macrofesta infantil per a tots els xiquets que vulguen anar, siguen fallers o no. A l’altura del carrer Doctor Waksman, número 24, de València, es muntaran castells inflables, llits elàstics, animació, contacontes, sortejos, pintacares i espectacles, i visites especials com les de Bob Esponja, Mickey i Minnie Mouse, la Supervaca de Choleck i Ronald McDonald.

A més, es repartiran 600 Cholecks de xocolate, llepolies de Belro, 400 lots de productes Churruca amb 400 motxilles, 60 litres de suc de taronja, 100 kilos de llepolies, 40 dotzenes de bunyols, 25 litres de xocolate i regals del València C.F., del Llevant U.D., del Power Electronics, del diari Levante-El Mercantil Valenciano i de Socarrats Studio.