Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Estes són les llums de Duc de Gaeta

Llums Duc de Gaeta 2011 9776

Des d’este cap de setmana que hui acaba, ja es poden vore enceses les il·luminacions de Sueca-Literat Azorín, Cuba-Puerto Rico i Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal (per la nit, clar), però no són les úniques comissions que li han donat a l’interruptor ja. La Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, també una de les que quasi sempre agarra premi en eixa especialitat, té en marxa els arcs de llum que es poden vore en la foto superior i en les següents. I si vols vore vídeos de les inauguracions de les il·luminacions de Sueca i Cuba-Puerto Rico, continua llegint també.

Estes són unes perspectives de l’arc principal de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals:

Llums Duc de Gaeta 2011 9779

Llums Duc de Gaeta 2011 9778

I estes són les inauguracions de les llums de Sueca-Literat Azorín i de Cuba-Puerto Rico, pujats per Malalt de Falles a YouTube: