Estes són les llums de Duc de Gaeta 1


Des d’este cap de setmana que hui acaba, ja es poden vore enceses les il·luminacions de Sueca-Literat Azorín, Cuba-Puerto Rico i Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal (per la nit, clar), però no són les úniques comissions que li han donat a l’interruptor ja. La Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, també una de les que quasi sempre agarra premi en eixa especialitat, té en marxa els arcs de llum que es poden vore en la foto superior i en les següents. I si vols vore vídeos de les inauguracions de les il·luminacions de Sueca i Cuba-Puerto Rico, continua llegint també.

Estes són unes perspectives de l’arc principal de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals:

I estes són les inauguracions de les llums de Sueca-Literat Azorín i de Cuba-Puerto Rico, pujats per Malalt de Falles a YouTube: