Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Cavalcada i més amb l’Agrupació Mercat de Jesús

agrupmjesus e1264484491392L’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús no para. El dia 25 de febrer a les 10.00, exposaran al Mercat de Jesús els esbossos dels 24 monuments que plantaran les comissions associades, els quals estaran allí fins el 7 de març. El 26 de febrer a les 18.00 hores començarà la Cavalcada Infantil al casal de la Falla Tres Forques-Conca, continuant pels carrers Calamocha, Lladró i Mallí, Callosa d’En Sarriá, Carcagente, Jaime Beltran, i acabar al carrer Matheu i Sanz, concretament al casal de Misser Rabasa-Poeta Maragall. La vesprada acabarà amb un berenar i l’entrega dels premis dels campionats infantils de l’agrupació. I el 28 de febrer a les 19.00, s’inaugurarà una exposició de ninots a la Sala d’Exposicions de l’ONCE (Gran Via Ramón y Cajal, 13, València) amb la visita de personalitats i un vi d’honor. ¡Quasi res!