¿Has leído "La mascletà"?

L’Exposició del Ninot de Torrent més nombrosa

eninottPer si no tens bastant amb l’Exposició del Ninot de València, des del dia 8 de febrer ja pots entrar a la de Torrent. La trobaràs a l’Espai Cultural Mercat de la Torre, i enguany té més ninots que mai (58) perquè exposa una comissió d’esta localitat fundada recentment, la Falla Escultor Vicente Pallardó. L’exposició estarà oberta fins al 2 de març de dilluns a dijous de 10.00 a 14.00 hores, divendres i dissabte de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.30, i diumenge també de 10.00 a 14.00 hores. Un jurat decidirà quines figures gran i infantil s’indultaran entre les 56 que entren en concurs (dos són de les falles municipals i no participen), el qual està format per Xavier Ribes (artista faller), Eva María Cuerva (artista fallera y escultora), Carlos Carsí (artista fallero), Juan José Medina (col·laborador en diferents publicacions falleres) i Ángel Romero (director i webmaster de Cendra Digital, i redactor en cap de El Turista Fallero 2011).