Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

L’Exposició del Ninot de Torrent més nombrosa

eninottPer si no tens bastant amb l’Exposició del Ninot de València, des del dia 8 de febrer ja pots entrar a la de Torrent. La trobaràs a l’Espai Cultural Mercat de la Torre, i enguany té més ninots que mai (58) perquè exposa una comissió d’esta localitat fundada recentment, la Falla Escultor Vicente Pallardó. L’exposició estarà oberta fins al 2 de març de dilluns a dijous de 10.00 a 14.00 hores, divendres i dissabte de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.30, i diumenge també de 10.00 a 14.00 hores. Un jurat decidirà quines figures gran i infantil s’indultaran entre les 56 que entren en concurs (dos són de les falles municipals i no participen), el qual està format per Xavier Ribes (artista faller), Eva María Cuerva (artista fallera y escultora), Carlos Carsí (artista fallero), Juan José Medina (col·laborador en diferents publicacions falleres) i Ángel Romero (director i webmaster de Cendra Digital, i redactor en cap de El Turista Fallero 2011).