Esbossos i folklore amb l’Agrupació del Marítim

El pròxim cap de setmana, l’Agrupació de Falles del Marítim té marxa a les Reials Drassanes: divendres s’inaugurarà l’exposició dels esbossos de les falles que plantaran les comissions agrupades, dissabte hi haurà un festival infantil i diumenge hi haurà un Festival de Folklore amb l’actuació de grups de ball i de tabal i dolçaina d’algunes d’estes falles. Per a no parar…

Tot començarà divendres 14 a les 20.00 hores. A eixa hora, la fallera major de València, Laura Caballero, i la seua cort d’honor inauguraran l’exposició dels esbossos dels monuments de 2011 corresponents a les 42 falles agrupades, els quals es podran visitar fins diumenge. Després s’entregaran els premis de laboriositat fallera i la resta de premis que atorga l’Agrupació del Marítim. Finalment s’oferirà un vi d’honor.

Al dia següent, dissabte 15 de gener, la fallera major infantil de València, Carmen Monzonís, i la seua cort d’honor, visitarà a les 10.30 hores l’exposició d’esbossos i presidirà l’entrega de premis infantils de l’Agrupació. Després hi haurà un festival infantil. El cap de setmana acabarà amb el Festival de Folklore Valencià que començarà diumenge 16 a les 11.30 hores i en el qual actuaran els grups de ball de les comissions Progrés – Teatre la Marina, Yecla – Cardenal Benlloch i Blasco Ibáñez – Mestre Ripoll, a més dels grups de tabal i dolçaina de Yecla Cardenal – Benlloch i Just Vilar – Mercat del Cabanyal.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar