Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Esbossos i folklore amb l’Agrupació del Marítim

maritimEl pròxim cap de setmana, l’Agrupació de Falles del Marítim té marxa a les Reials Drassanes: divendres s’inaugurarà l’exposició dels esbossos de les falles que plantaran les comissions agrupades, dissabte hi haurà un festival infantil i diumenge hi haurà un Festival de Folklore amb l’actuació de grups de ball i de tabal i dolçaina d’algunes d’estes falles. Per a no parar…

Tot començarà divendres 14 a les 20.00 hores. A eixa hora, la fallera major de València, Laura Caballero, i la seua cort d’honor inauguraran l’exposició dels esbossos dels monuments de 2011 corresponents a les 42 falles agrupades, els quals es podran visitar fins diumenge. Després s’entregaran els premis de laboriositat fallera i la resta de premis que atorga l’Agrupació del Marítim. Finalment s’oferirà un vi d’honor.

Al dia següent, dissabte 15 de gener, la fallera major infantil de València, Carmen Monzonís, i la seua cort d’honor, visitarà a les 10.30 hores l’exposició d’esbossos i presidirà l’entrega de premis infantils de l’Agrupació. Després hi haurà un festival infantil. El cap de setmana acabarà amb el Festival de Folklore Valencià que començarà diumenge 16 a les 11.30 hores i en el qual actuaran els grups de ball de les comissions Progrés – Teatre la Marina, Yecla – Cardenal Benlloch i Blasco Ibáñez – Mestre Ripoll, a més dels grups de tabal i dolçaina de Yecla Cardenal – Benlloch i Just Vilar – Mercat del Cabanyal.