¿Has leído "La mascletà"?

Emilio Polo i Editorial L’Oronella, premis Roure

El periodista Emilio Polo ha aconseguit el Premi Roure Individual d’enguany, mentre que l’Editorial L’Oronella és la guanyadora del Premi Roure Col·lectiu. Estos premis els atorga l’Agrupació de Falles del Botànic anualment a les persones i institucions que, segons els presidents de les falles agrupades, han fet un treball destacable per les Falles i la cultura valenciana. Emilio Polo és col·laborador de la publicació Actualidad Fallera des de fa 18 anys, i a banda ha treballat en diverses emissores de ràdio com Onda Cero i la COPE. Per la seua banda, Oronella és l’editorial de les revistes Lletrafaller i Lletraferit, i des de fa més de 15 anys trau al carrer publicacions que fomenten la cultura valenciana. Els premis Roure s’entregaran el 19 de febrer en la Gala d’Exaltació de les Falleres Majors de l’Agrupació del Botànic.