Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Gran Turia anuncia el seu segon concurs de playbacks

gtCom que hi ha molt de boig pel playback entre els fallers, esta notícia no podia faltar ací. El centre comercial Gran Turia de Xirivella ha convocat el seu II Concurs de Playbacks, o es podrà participar individualment o en grup, i tant infantils com majors. La inscripció no està limitada a les comissions falleres, és a dir, podrà apuntar-se qualsevol, havent-se de fer escrivint un correu electrònic a rsuay@granturia.com, enviant un fax al número 963503557 o acudint al punt d’informació del centre comercial. El jurat evaluarà la vocalització i interpretació per un costat, i per altra banda la originalitat, coreografia, posada en escena, vestuari i maquillatge. Els premis seran xecs regal que arribaran fins a 200 euros per a individuals i fins a 400 euros per als grups. Les bases poden consultar-se ací.