Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Marta Querol serà la mantenidora de la FMIV

martaDos valencians, el músic Enrique García Asensio i la fallera major de València de 1988 Marta Querol Benèch, seran els mantenidors de les falleres majors de València major i infantil respectivament. García Asensio va nàixer en una família de músics i va seguir amb la tradició familiar: entre altres importants càrrecs d’eixe món, va ser Director Titular de l’Orquestra Municipal de València i de l’Orquestra de RTVE, i actualment és Director Tècnic Artístic de la Banda Sinfònica Municipal de Madrid. També és membre del Consell Valencià de Cultura. Per la seua banda, Marta Querol és Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, encara que últimament s’ha fet més coneguda per la seua vessant de lletres amb la publicació de la seua primera novel·la titulada El final del Ave Fénix, obra finalista del Premi Planeta 2007 (això sí que és començar amb bon peu). A més, col·labora amb una columna setmanal en el diari Las Provincias i ja té preparat el seu segon llibre. Les exaltacions de les falleres majors de València seran els dies divendres 28 i dissabte 29 de gener de 2011 al Palau de la Música.