Falles de secció especial (AFE)

Les maquetes i els esbossos, clar. Projectes dels artistes Alberto Riera, José Ramón Espuig i Carlos Donet van descobrir-se ahir en l’acte que, amb el títol “Tots tom especial’s” va organitzar l’Associació de Falles d’Especial (AFE). Eixa nit, a més, i aprofitant que estaven a la seu de l’ONCE a València, van anunciar que totes les seues falles seran accessibles per a persones amb discapacitats.

L’auditori de la seu de l’ONCE a València va acollir ahir 29 de desembre la presentació dels projectes de les falles que composen l’AFE (Arxiduc Carles-Xiva, Plaça de La Mercé i Malva-rosa), així com de les agermanades a l’associació Pizarro-Ciril Amorós, Pintor Pascual Capuz-Fontanars i Pintor Stolz-Burgos.

A l’acte va assistir el regidor de Festes de l’Ajuntament de València, Félix Crespo, la fallera major de València, Laura Caballero, i la seua cort d’honor. El subdelegat territorial de l’ONCE en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Morejón de Girón Bascuñana, va rebre la insígnia de l’associació. Un parlament de Félix Crespo i un vi d’honor van tancar la nit.

FALLA ARXIDUC CARLES-XIVA
Lema: Falses apariències
Artista: Alberto Ribera

FALLA PLAÇA DE LA MERCÉ
Lema: El Musical
Artista: José Ramón Espuig

FALLA MALVA-ROSA – A. PONZ – CAVITE
Lema: Un mar d’encanteris
Artista: Carlos Donet

 

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar