Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Las Fallas de la riada?

Falles de secció especial (AFE)

Les maquetes i els esbossos, clar. Projectes dels artistes Alberto Riera, José Ramón Espuig i Carlos Donet van descobrir-se ahir en l’acte que, amb el títol “Tots tom especial’s” va organitzar l’Associació de Falles d’Especial (AFE). Eixa nit, a més, i aprofitant que estaven a la seu de l’ONCE a València, van anunciar que totes les seues falles seran accessibles per a persones amb discapacitats.

L’auditori de la seu de l’ONCE a València va acollir ahir 29 de desembre la presentació dels projectes de les falles que composen l’AFE (Arxiduc Carles-Xiva, Plaça de La Mercé i Malva-rosa), així com de les agermanades a l’associació Pizarro-Ciril Amorós, Pintor Pascual Capuz-Fontanars i Pintor Stolz-Burgos.

A l’acte va assistir el regidor de Festes de l’Ajuntament de València, Félix Crespo, la fallera major de València, Laura Caballero, i la seua cort d’honor. El subdelegat territorial de l’ONCE en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Morejón de Girón Bascuñana, va rebre la insígnia de l’associació. Un parlament de Félix Crespo i un vi d’honor van tancar la nit.

FALLA ARXIDUC CARLES-XIVA
Lema: Falses apariències
Artista: Alberto Ribera

Boceto Archiduque

FALLA PLAÇA DE LA MERCÉ
Lema: El Musical
Artista: José Ramón Espuig

Boceto Mayor Merced

FALLA MALVA-ROSA – A. PONZ – CAVITE
Lema: Un mar d’encanteris
Artista: Carlos Donet

malva