¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Falles de secció especial (AFE)

Les maquetes i els esbossos, clar. Projectes dels artistes Alberto Riera, José Ramón Espuig i Carlos Donet van descobrir-se ahir en l’acte que, amb el títol “Tots tom especial’s” va organitzar l’Associació de Falles d’Especial (AFE). Eixa nit, a més, i aprofitant que estaven a la seu de l’ONCE a València, van anunciar que totes les seues falles seran accessibles per a persones amb discapacitats.

L’auditori de la seu de l’ONCE a València va acollir ahir 29 de desembre la presentació dels projectes de les falles que composen l’AFE (Arxiduc Carles-Xiva, Plaça de La Mercé i Malva-rosa), així com de les agermanades a l’associació Pizarro-Ciril Amorós, Pintor Pascual Capuz-Fontanars i Pintor Stolz-Burgos.

A l’acte va assistir el regidor de Festes de l’Ajuntament de València, Félix Crespo, la fallera major de València, Laura Caballero, i la seua cort d’honor. El subdelegat territorial de l’ONCE en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Morejón de Girón Bascuñana, va rebre la insígnia de l’associació. Un parlament de Félix Crespo i un vi d’honor van tancar la nit.

FALLA ARXIDUC CARLES-XIVA
Lema: Falses apariències
Artista: Alberto Ribera

Boceto Archiduque

FALLA PLAÇA DE LA MERCÉ
Lema: El Musical
Artista: José Ramón Espuig

Boceto Mayor Merced

FALLA MALVA-ROSA – A. PONZ – CAVITE
Lema: Un mar d’encanteris
Artista: Carlos Donet

malva

 

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar