Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas pidiendo trenes?

Guionistes fallers es passen a la televisió

carta ajusteL’enginy faller traspassa les fronteres de la festa, com demostra que quatre reconeguts guionistes de monuments fallers, José Miguel Aparicio, Hernán Mir, Javi Tejero i Miguel Prim, hagen fitxat per la productora de televisió Globomedia (sí, la d’Emilio Aragón) per a desenrotllar un projecte de comèdia de situació per a un canal d’àmbit nacional. De moment l’argument principal de la sèrie no ha eixit a la llum, però sembla que res tindran a vore amb les Falles; l’únic detall que es comenta en els mitjans especialitzats en televisió és que està previst que en este projecte treballen actors tan coneguts de les sèries de la productora com Mariano Peña (Mauricio, l’antipàtic amo del bar de la sèrie Aída). NOTA: esta notícia és una innocentada.