Fallas para falleros y no falleros según Candreu

¿Quina és la millor falla municipal per a tu?

falla ajuntament 2000.thumbnailEsta es la pregunta que fa ara, amb este fred, El Turista Fallero de 2011 que ja està en preparació. En esta revista apareixeran els resultats d’una enquesta on tu pots participar, i amb una pregunta molt facileta: ¿quina és la millor falla plantada a la pla de l’Ajuntament de València? Amb les votacions populars, es triaran les tres millors falles del consistori valencià al llarg de la història. Si no te’n recordes de totes (cosa probable, llevat que sigues un “malalt de falles”), pots consultar-les en este PDF: Enquesta Falles Municipals El Turista Fallero 2011. Pots votar fins a tres monuments, i tens fins al 15 de gener per a enviar les teues preferències a l’adreça de correu fallas@elturistafallero.es.