Les maquetes de l’AFE es coneixeran demà

afeLes falles integrades en l’Associació de Falles d’Especial (AFE) presentaran demà 29 els seus esbossos i maquetes a la seu valenciana de l’ONCE (Gran Via Ramón y Cajal, 13), a partir de les 19.30 hores. En un acte amb el lema “Tots som especial’s” es coneixerà com seran els monuments que plantaran Arxiduc Carles-Xiva, Avinguda Malva-rosa – A. Ponz – Cavite i La Mercé. En el mateix acte se sabrà com seran els monuments de les falles agermanades Pizarro-Ciril Amorós, Pintor Pascual Capuz-Fontanares i Pintor Stolz-Burgos.

De moment se sap que la Falla Arxiduc Carles-Xiva té per lema Falses Apariències, i el seu artista és Alberto Ribera. La Falla Malva-rosa es diu Un mar d’encanteris i la fa Carlos Donet, mentre La Mercé la fa José Ramón Espuig i el lema és El Musical. A l’acte assistirà la fallera major de València, Laura Caballero, i la seua cort d’honor, així com les falleres majors i presidents de les comissions que presenten projecte.