Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El pavo del ayuntamiento?

Les maquetes de l’AFE es coneixeran demà

afeLes falles integrades en l’Associació de Falles d’Especial (AFE) presentaran demà 29 els seus esbossos i maquetes a la seu valenciana de l’ONCE (Gran Via Ramón y Cajal, 13), a partir de les 19.30 hores. En un acte amb el lema “Tots som especial’s” es coneixerà com seran els monuments que plantaran Arxiduc Carles-Xiva, Avinguda Malva-rosa – A. Ponz – Cavite i La Mercé. En el mateix acte se sabrà com seran els monuments de les falles agermanades Pizarro-Ciril Amorós, Pintor Pascual Capuz-Fontanares i Pintor Stolz-Burgos.

De moment se sap que la Falla Arxiduc Carles-Xiva té per lema Falses Apariències, i el seu artista és Alberto Ribera. La Falla Malva-rosa es diu Un mar d’encanteris i la fa Carlos Donet, mentre La Mercé la fa José Ramón Espuig i el lema és El Musical. A l’acte assistirà la fallera major de València, Laura Caballero, i la seua cort d’honor, així com les falleres majors i presidents de les comissions que presenten projecte.