Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

Dijous presenta projectes la Federació de 1a A

Les comissions integrades en la Federació de Falles de Primera A presentaran conjuntament els seus projectes el pròxim 16 de desembre a les 20.00 hores. Serà al Saló Noble de l’Ateneu Mercantil on es podran vore els esbossos i maquetes de Císcar-Borriana, Gravador Esteve-Ciril Amorós, Sant Vicent-Periodista Azzati, Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, Ceramista Ros-José María Mortes Lerma, Mercat Central, Quart-Palomar, Bisbe Amigó-Conca, Quart Extramurs-Velázquez, Ribera-Convent de Santa Clara i General Barroso-Litògraf Pascual Abad, encara que alguns ja s’han fet públics individualment en la seua comissió. Els projectes estaran exposats fins a les 22 hores del dia següent.