Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El carter reial visitarà Illes Canàries-Trafalgar

fallatrafalgarJa està prop el Nadal, com ja s’encarreguen de recordar-lo els grans magatzems donant la pallisa amb la música de les nadales. Per les dates que estem, la Falla Illes Canàries-Trafalgar ha preparat diverses activitats per a entretenir als majors i xiquets de la comissió. La nit del 24 de desembre a les 20 hores, bridaran al casal amb els presidents Jaime i Fran i amb les falleres majors, Alicia i Iris. El dia 29 a les deu del mati eixiran cap a Expojove, encara que per a anar cal apuntar-se abans del dia 23. Ja en 2011, el 4 de gener arribarà el carter reial al casal i recollirà les cartes per als Reis Mags, els quals participaran en la cavalcada del dia següent a les 18.00 hores.