Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Moisés de Regino Mas?

Mostra de playbacks del Marítim

¿Eres un apassionat del playback? Doncs l’Agrupació de Falles del Districte Marítim celebrarà este divendres 10 de desembre una mostra d’este art ja tan faller a la Sala Canal de Pinedo, amb un total de 22 números. Serà a partir de les nou de la nit quan actuaran els infantils de les comissions de Progrés, Arquitecte Alfaro, IndústriaMalva-rosa en modalitat infantil, i Arquitecte Alfaro, Sant Pere, Just Vilar-Mercat del Cabanyal, Indústria, Malva-rosa i Yecla-Cardenal Benlloch en grup. En majors actuaran en modalitat individual Arquitecte Alfaro, Sant Pere, Sant Rafael, Indústria, Malva-rosa i Yecla; ien grups Dr. J.J. Dómine, Sant Pere, Just Vilar, Indústria, Malva-rosa y Yecla.