Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Noscarmientas fitxa Pepe Bea com a guionista

beaLa Falla Cadis-Rector Femenia-Puerto Rico, o simplement Falla Noscarmientas, vol continuar amb la ratxa de premis en presentacions i per això compten enguany amb l’ajuda de Pepe Bea, expert en apropòsits. Bea, junt a Ángeles Hernández i Jaume Bronchud, han escrit el guió de la presentació que representaran els fallers el 18 de desembre i que concursarà en categoria A.

Esta comissió, que va irrompre en el concurs de presentacions fa tres anys amb l’exitosa Sorpresentació en la categoria B, enguany s’han atrevit a pujar a la categoria A i ho faran amb un espectacle ràpid i dinàmic amb molt sentit de l’humor i crítica fallera. Segons comenta el president, Jaume Bronchud, l’arribada de Pepe Bea és una motivació afegida per als fallers.