Fallas para falleros y no falleros según Candreu

General Barroso dedica la setmana cultural a la Mare de Déu

gbarrosoLa Mare de Déu dels Desemparats i la devoció al seu voltant és l’eix de la setmana cultural que la Falla General Barroso-Litògraf Pascual Abad celebrarà del 23 al 26 de novembre de 2010. Una exposició d’imatges preses per Manolo Guallart, especialista en  fotografies d’este tema, i un col·loqui amb els seguidors de la Mare de Déu són alguns dels punts principals d’eixos dies.

La part central d’esta setmana cultural és l’exposició de fotografies de Manolo Guallart i d’objectes relacionats amb el cult a la Mare de Déu, en la qual ha col·laborat l’indumentarista Álvaro Moliner. Esta mostra s’inaugurarà al casal (carrer Músic Penella, 10, València) dimarts 23 de novembre a les 20.30 hores de mans de la fallera major de la comissió, Noelia Madroñal Ruiz, i del president de la mateixa, José Valle García, i en ella hi haurà una ofrena a una imatge de la Mare de Déu dels Desemparats que la presidirà. Eixe dia també es podrà vore un audiovisual preparat també per Guallart, i es podrà sentir l’actuació d’un duo de piano i dolçaina. Un vi d’honor tancarà l’acte.

Els dies següents, fins divendres 26 de novembre, l’exposició obrirà en horari de sis a nou de la nit, horari en el qual també hi haurà jocs infantils. Eixe últim dia se celebrarà un sopar d’entrepà a les 21 hores, per a després tenir lloc una taula redona amb els seguidors de la Mare de Déu, els quals explicaran el seu treball.