Arriba de nou la ‘Festa per a tots’ de la FFSE

ffse3Els que tenen el mono de maquetes de falla estan d’enhorabona, perquè arriba el plat fort. Este dijous ja estaran exposades les de la Federació de Falles de la Secció Especial, ja que eixe dia comença la Festa per a Tots que organitza esta associació de comissions falleres. Però a banda de maquetes, com sempre, hi haurà exposicions d’indumentària i pirotècnia, balls populars, col·loquis, jocs infantils i desfilades. El lloc serà, com en les últimes edicions, les Reials Drassanes de València.

Així és. L’excusa principal de la festa, l’exposició de maquetes i esbossos dels monuments que plantaran les deu comissions de la FFSE (Na Jordana, Cuba-Literat Azorín, Sueca-Literat Azorín, Exposició, Nou Campanar, Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal, Almirall Cadarso-Comte d’Altea, El Pilar, Regne de València-Duc de Calàbria i L’Antiga de Campanar) , s’inaugurarà dijous 25 d’octubre a les 21.00 hores i estarà oberta divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 22.00 hores, dissabte de 10 a 14 hores i de 16.30 a 00.00 hores, i diumenge de 10.00 a 14.00 hores. En este mateix horari es podran vore també les altres exposicions, “La Pirotècnia Valenciana” i “Indumentària Valenciana”. Però hi ha més:

Dijous 28 d’octubre

  • 20.30 h. Recepció d’autoritats i inauguració de les tres exposicions esmentades.

Dissabte 30 d’octubre

  • 10.00 h. Despertà infantil i festival per a xiquets amb personatges de la televisió i activitats.
  • 17.00 h. Taula redona “Especialíssim.es 2011”, amb la participació dels artistes fallers que realitzen els 20 monuments de la FFSE.
  • A continuació, el grup de balls populars Les Folies de Carcaixent interpretarà l’espectacle De Carcaixent… I dolces.
  • Per la nit, sopar de germanor.
  • 00.00 h. Discoteca mòbil.

Diumenge 31 d’octubre

  • 12.00 h. Desfilada d’indumentària valenciana.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar