Un empalme de por

Els voltants de l’estació d’Empalme seran un lloc terrorífic este dissabte 30 d’octubre, i no pel que costen les targetes del Metro, sinó perquè la Falla de l’Empalme ha muntat una festa de Halloween on xiquets i majors pareix que s’ho passaran molt bé. Ja a les 18.00 hores començarà tot amb un berenar infantil, per continuar una hora després amb un ral·li per als xiquets, un sopar per als majors a les 22.00 hores (emportantSe l’entrepà, que les bruixes també estan en crisi) i per últim, ball a les dotze de la nit. Naturalment, tant grans com menuts hauran d’anar disfressats de manera que causen por (no val de ministre). Esta falla també ha anunciat els dies de les proclamacions de les seues falleres majors i de la presentació d’esbossos.

En efecte, el 22 de novembre se celebrarà la proclamació de la fallera major de la comissió, Yurema Cano Rodríguez, i posteriorment l’artista de la falla gran, Miguel Delegido, presentarà el projecte de falla per a 2011. Serà després d’un sopar que començarà a les 22.00 hores. Dissabte següent, 27 de novembre, li toca el torn a la proclamació de la fallera major infantil, Alba Tschiler Roig, i del president infantil, Jesús Jiménez Ribes, en una vesprada plena de sorpreses i on l’artista fallero José Luis Platero explicarà la falla infantil de la comissió. L’acte començarà a les sis de la vesprada.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar