Mercadet benèfic a Benifaió

Un mercadet en benefici dels malalts d’Alzheimer i dels disminuïts físics i psíquics és la iniciativa que la Falla La Verge, de Benifaió, posarà en marxa diumenge 31 d’octubre i dilluns 1 de novembre de 10 a 20 hores. Al casal de la comissió (carrer Sant Carles de l’esmentada localitat) es posaran a la venda una sèrie de productes donats per fallers i veïns que serviran per a traure diners per a les associacions Afabals i Som i Estem. A més, hi haurà tapes i menjar per emportar, i  els qui acudisquen participaran en el sorteig d’unes manteletes de fallera.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar