La cort d’honor està per caure

Junta Central Fallera ja ha donat a conéixer el jurat que, aguantant les pressions i crítiques de la gent, triarà les corts d’honor de les falleres majors de València. Així mateix, també se saben detalls de l’acte de l’elecció de les mateixes que tindrà lloc el 18 de setembre a les 22 hores: per exemple, el seu tema serà “Somnis” i els presentadors seran els reporters del programa Cor de Festa Loren Donat i Omaira López.

El jurat de corte d’honor de la fallera major infantil de Valencia 2011 està format per: Gloria Martínez Amigó (fallera major de València 2008); Raquel García Tamarit (component de la cort d’honor de la fallera major de València 2005), Nacho Higón Quiles (president de falla), Estrella Navarro Sampedro (tècnica educadora infantil) i Francisco Mena García (ex-president de falla). Quant la cort major, l’elegiran moltes persones amb experiència en estos temes: María José Ariza Tro (fallera major de València de 1984), Marta Querol Bènech (fallera major de València de 1988), Cuchita Lluch García (fallera major infantil de València de 1975), Raquel Pocovi Simarro (cort d’honor de la fallera major de València de 1999) i José Camany Ara (ex-president de falla).

Quant a l’acte de l’elecció, tindrà com a fil conductor el tema “Somnis”, com ja s’ha comentat, i tornarà a celebrar-se al pavelló de la Font de Sant Lluís de València. Tindrà dos parts, una per a les infantils i altra per a les majors, encara que el comiat de les falleres majors de València 2010 serà conjunta per primera vegada i pel desig d’elles. L’espectacle correrà a càrrec del grup valencià Moviment Sway, el qual posarà en escena 40 ballarins entre majors i xiquets. I com ja s’ha dit també, els presentadors seran els televisius Loren Donat i Omaira López, ambdós del programa Cor de Festa de Canal 9, i esta última també component de la cort d’honor infantil de 1986 i de la major de 1997. Més de 150 persones traballaran el 18 de setembre per tal que l’acte isca el millor possible.

El Jurado de Corte de Honor de la Fallera Mayor Infantil de Valencia 2011 es:
GLORIA MARTINEZ AMIGO – Fallera Mayor de Valencia de 2008

RAQUEL GARCIA TAMARIT – Corte de Honor de la Fallera Mayor de Valencia de 2005

IGNACIO HIGÓN QUILES – Presidente de falla
ESTRELLA NAVARRO SAMPEDRO – Técnica educadora infantil
FRANCISCO MENA GARCIA – Ex presidente de falla

El Jurado de Corte de Honor de la Fallera Mayor Infantil de Valencia 2011 es:

GLORIA MARTINEZ AMIGO – Fallera Mayor de Valencia de 2008

RAQUEL GARCIA TAMARIT – Corte de Honor de la Fallera Mayor de Valencia de 2005

…IGNACIO HIGÓN QUILES – Presidente de falla

ESTRELLA NAVARRO SAMPEDRO – Técnica educadora infantil

FRANCISCO MENA GARCIA – Ex presidente de falla