Festa solidària de la Falla Els Generals

¿Què tal una festeta on, a banda de passar-ho bé, ajudes a gent necessitada? Això és el que proposen la Falla Els Generals i l’Associació Aixec per al 12 de setembre. Eixe dia a les 9.30 hores i fins a les cinc de la vesprada, tindrà lloc la festa popular amb el nou “Ara i ací” amb la qual es pretén recaptar fons per als malalts de paràlisis cerebral de l’esmentada associació. Castells inflables, tallers  de jocs, una paella gegant i la presència d’un actor de la sèrie de Canal 9 L’Alqueria Blanca són alguns dels atractius d’esta jornada.

El funcionament de la festa és el següent. Amb la compra d’una polsera solidària per un preu de dos euros, es tindrà accés a castells inflables, jocs, tallers, bicicletes adaptades i actuacions; a més, permetrà menjar de la paella gegant que es prepararà. També podran menjar-se pepitos solidaris a 1 euros i begudes a bon preu. I per si fóra poc, els xiquets que vagen disfressats tindran un regal. I per donar més glamour a la festa, estarà present en la mateixa l’actor Ferran Gadea, qui fa el personatge de Tonet en L’Alqueria Blanca. Tot això tindrà lloc al carrer General Llorens, número 4, de València.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar