Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La despertà?

Festa solidària de la Falla Els Generals

gen¿Què tal una festeta on, a banda de passar-ho bé, ajudes a gent necessitada? Això és el que proposen la Falla Els Generals i l’Associació Aixec per al 12 de setembre. Eixe dia a les 9.30 hores i fins a les cinc de la vesprada, tindrà lloc la festa popular amb el nou “Ara i ací” amb la qual es pretén recaptar fons per als malalts de paràlisis cerebral de l’esmentada associació. Castells inflables, tallers  de jocs, una paella gegant i la presència d’un actor de la sèrie de Canal 9 L’Alqueria Blanca són alguns dels atractius d’esta jornada.

El funcionament de la festa és el següent. Amb la compra d’una polsera solidària per un preu de dos euros, es tindrà accés a castells inflables, jocs, tallers, bicicletes adaptades i actuacions; a més, permetrà menjar de la paella gegant que es prepararà. També podran menjar-se pepitos solidaris a 1 euros i begudes a bon preu. I per si fóra poc, els xiquets que vagen disfressats tindran un regal. I per donar més glamour a la festa, estarà present en la mateixa l’actor Ferran Gadea, qui fa el personatge de Tonet en L’Alqueria Blanca. Tot això tindrà lloc al carrer General Llorens, número 4, de València.