Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Més propostes falleres per Sant Joan

Foguera a la platjaEl dia 26, la Falla Noscarmientas (oficialmente Cadis-Cura Femenía) tindrà una discoteca mòbil a partir de les onze de la nit, la qual animarà una festa evissenca on tots aniran vestits de blanc. La mateixa nit i a la mateixa hora, Barri Beteró muntarà junt a l’estació del Cabanyal un festival Remember amb el disc-jockey José Coll i la música house amb Truji DJ. A més hi haurà gogos, regals, begudes a un euro i combinats per tres euros. Eixe mateix 26 de juny començarà pel matí la celebració de la Falla Rubén Vela-Av. Dr. Waksman, amb un vaixell pirata inflable on estarà Bob Esponja de 10.00 a 14.00 hores, acompanyat d’altres activitats per als xiquets. A les 20.00 hores començaran els playbacks, a les 21.00 el sopar, a les 23.00 una discoteca mòbil i a les dotze de la nit un castell de focs artificials i cremà d’una foguera. També per la nit, concretament a les 22.30 hores, presentaran al barri les falleres majors i presidents de la comissió.