Més propostes falleres per Sant Joan

Foguera a la platjaEl dia 26, la Falla Noscarmientas (oficialmente Cadis-Cura Femenía) tindrà una discoteca mòbil a partir de les onze de la nit, la qual animarà una festa evissenca on tots aniran vestits de blanc. La mateixa nit i a la mateixa hora, Barri Beteró muntarà junt a l’estació del Cabanyal un festival Remember amb el disc-jockey José Coll i la música house amb Truji DJ. A més hi haurà gogos, regals, begudes a un euro i combinats per tres euros. Eixe mateix 26 de juny començarà pel matí la celebració de la Falla Rubén Vela-Av. Dr. Waksman, amb un vaixell pirata inflable on estarà Bob Esponja de 10.00 a 14.00 hores, acompanyat d’altres activitats per als xiquets. A les 20.00 hores començaran els playbacks, a les 21.00 el sopar, a les 23.00 una discoteca mòbil i a les dotze de la nit un castell de focs artificials i cremà d’una foguera. També per la nit, concretament a les 22.30 hores, presentaran al barri les falleres majors i presidents de la comissió.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar