Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les Falles de Torrent presenten nova web i imatge

escutjlftorrent2010La Junta Local Fallera de Torrent té nova cara: el seu logo és més modern, estrenen la marca “Falles de Torrent” i un eslògan (“La JL està en tu”) i, per si fóra poc, obri la web www.fallasdetorrent.com com a imatge d’Internet i com a mitjà d’informació, tant per a les 28 comissions de la localitat com per al públic en general. El passat dia 15 de juny va tenir lloc la presentació oficial de totes estes novetats amb la presència de representants de l’Ajuntament de Torrent, de la Junta Local, de les falleres majors de la localitat i de les seues corts d’honor.

Les Falles de Torrent han modernitzat la seua imatge amb estos canvis en els seus símbols. El dissenyador torrentí Eugenio Simó ha simplificat el logotip de la Junta Local conservant els seus elements essencials (la torre, l’escut amb les quatre barres i el foc), fent-lo més actual. Però a banda de este dibuix, han creat per primera vegada una imatge de marca que amb el títol “Falles de Torrent” servisca per a difondre esta festa per tot arreu. Este logo és també de disseny simple, amb només unes flames eixint d’unes lletres blaves en minúscula. A més, dins d’esta nova imatge s’enquadra el nou lema “La Junta Local està en tu”, el qual significa, per un costat, que l’organisme està format per tots (està en tu) i per altre es referix a la proximitat dels seus membres (està al teu costat).

webjlfpeqQuant a la web www.fallasdetorrent.com, durant l’acte de presentació va mostrar-se el seu funcionament i les seues seccions. La pàgina principal té les opcions Portada, Comissions, Història, Hemeroteca, Imatges, JLF i Contacte, entre les quals es troben les imatges de totes les falles municipals plantades, les fotos de les falleres majors de Torrent i les seues corts d’honor, informació sobre les 28 comissions de la localitat, etc. En ella apareix tant informació interna per a les comissions falleres de Torrent com informació externa destinada a difondre la festa, dirigida a tots aquells curiosos i interessats en ella. S’estima que entre el 80% i el 90% de les visites vindran de fallers de Torrent, per la qual cosa s’ha donat importància a la vessant interna. De fet, des de la web podran descarregar-se impresos, comunicats i altres documents útils per a les comissions. En este sentit, també és molt útil el calendari amb els pròxims actes previstos. El contingut de la web es complementa amb una secció multimèdia que inclou vídeos d’entrevistes i d’actes, imatges i un enllaç a l’espai de la Junta Local en Facebook.