¿Has leído "El pavo del ayuntamiento"?

Nous presidents en la FFSE i en Marítim

ffseMés nomenaments. Laura María Cano Zamorano va ser elegida presidenta de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE), prenent el relleu de José Giménez Pérez, qui va ocupar el càrrec durant dos anys. Laura és presidenta de la Falla Almirant Cadarso-Comte d’Altea, i la seua intenció en la FFSE és seguir en la mateixa línia del seu predecessor i intentar introduir millores en la Federació. Per altra banda, el 6 de maig va elegir-se al casal de Barraca-Espadà En Manuel Arandilla com a president de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim, única candidatura per al càrrec (amb la qual cosa no tenia difícil l’elecció). Eixe mateix dia va fer pública la seua junta directiva. I l’Agrupació de Falles Centre també té nou ocupant de la presidència, el nom del qual és José Manuel Acosta Garcia, qui ha sigut elegit per tres anys.