Nous presidents en la FFSE i en Marítim

Més nomenaments. Laura María Cano Zamorano va ser elegida presidenta de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE), prenent el relleu de José Giménez Pérez, qui va ocupar el càrrec durant dos anys. Laura és presidenta de la Falla Almirant Cadarso-Comte d’Altea, i la seua intenció en la FFSE és seguir en la mateixa línia del seu predecessor i intentar introduir millores en la Federació. Per altra banda, el 6 de maig va elegir-se al casal de Barraca-Espadà En Manuel Arandilla com a president de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim, única candidatura per al càrrec (amb la qual cosa no tenia difícil l’elecció). Eixe mateix dia va fer pública la seua junta directiva. I l’Agrupació de Falles Centre també té nou ocupant de la presidència, el nom del qual és José Manuel Acosta Garcia, qui ha sigut elegit per tres anys.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar