I torna a indultar Exposició

[singlepic id=715 w=320 h=240 float=left]¡Ja poden estar contents en la Falla Exposició-Misser Mascó-Arévalo Baca! A banda d’indultar el seu grup infantil, han aconseguit el mateix amb la gran. I curiosament, en ambdós grups tenim fallers i falleretes infantils, encara que en el gran l’escena és menys sentimental i més divertida que en l’infantil (el xiquet està jugant a una consola de videojocs mentre la xiqueta li diu que arribaran tard a l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu).  Esta figura de la falla adulta és obra de l’artista faller Fede Ferrer, i suposa una tornada a la sàtira que trenca la ratxa de sensibleria dels últims indults. ¡Menys mal…!

Estos són els ninots premiats per secció, on per cert trobem el premi Raga d’enguany (Na Jordana) i, com no, Duc de Gaeta, que suma un altre premi als incontables d’enguany:

SECCIÓ ESPECIAL: 9 – PLAZA DE NA JORDANA

SECCIÓ PRIMERA A:  145- DUQUE DE GAETA – PUEBLA DE FARNALS

SECCIÓ PRIMERA B: 259 – OLTA – JUAN RAMÓN JIMÉNEZ

SECCIÓ SEGONA A: 317- CAMINO NUEVO PICAÑA – NICOLAU PRIMITIU

SECCIÓ SEGONA B: 125 – BARÓN S. PETRILLO – LEONOR JOVANI

SECCIÓ TERCERA A: 15 – BOLSERIA – TROS ALT

SECCIÓ TERCERA B: 217 – ESPARTERO – MAESTRO PLASENCIA

SECCIÓ QUARTA A: 95 – CAMINO BARCELONA – TRAVESÍA MONCADA

SECCIÓ QUARTA B: 90 – NADOR – MILAGROSA

SECCIÓ QUINTA A: 19 – PLAZA DE SANT BULT

SECCIÓ QUINTA B: 238 – AV. BURJASOT – SIERRA DE AGULLENT

SECCIÓ SEXTA A: 165 – PIZARRO – CIRILO AMORÓS

SECCIÓ SEXTA B: 37 – ALTA – SANTO TOMÁS

SECCIÓ SEXTA C: 314 – PINEDO – TRES CAMINOS

SECCIÓ SÈPTIMA A: 52 – MICER RABASA – POETA MARAGALL

SECCIÓ SÈPTIMA B: 18 – SAN MIGUEL – PL. VICENTE IBORRA

SECCIÓ SÈPTIMA C: 237 – PL. MÁRTIRES – GENERAL IBÁÑEZ ALONSO

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar