¿Has leído "Del Pregón a la Crida"?

Un altre indult infantil per a Exposició

[singlepic id=755 w=320 h=240 float=left]La Falla Exposició torna a aconseguir un ninot indultat infantil, i de nou amb una escena típica valenciana. Un versador dient versos a una cantadora front a una Mare de Déu dels Desemparats, grup pertanyent a una falla infantil de l’artista Joan S. Blanch, formarà part del Museu Faller en breu. Cal dir també que este és el segon indult de Blanch, i que el primer va ser el grup de xiquets fent l’arreplegà que en 2008 va realitzar per a la mateixa comissió fallera. En altre ordre de coses, la recollida del ninot infantil ha sigut tan multitudinària com sempre, però hi ha hagut bona organització i les retirades de les figures han estat ràpides en general.

El grup infantil d’Exposició ha aconseguit l’indult gràcies a 11.160 vots del públic, que continua omplint el Museu Faller de figures sentimentals i valencianes, o les dues coses a la vegada. En segon lloc ha quedat el ninot de Regne de València-Duc de Calàbria (Juan Ramón Jiménez amb el burro Platero), amb 1.000 vots menys, i en tercer el d’Almirall Cadarso-Comte d’Altea (uns fallerets i falleretes). Els ninots guanyadors per secció són els següents:

Recollida del ninot infantil 2010 20100314 004SECCIÓ ESPECIAL: 378-PEDIATRA JORGE COMIN – SIERRA CALDERONA

SECCIÓ PRIMERA: 145-DUQUE DE GAETA – PUEBLA DE FARNALS

SECCIÓ SEGONA: 228-ARQUITECTO ALFARO – FRANCISCO CUBELLS

SECCIÓ TERCERA: 201-PALLETER – ERUDITO ORELLANA

SECCIÓ QUARTA: 176-AV. CAMPANAR – HIPÓLITO ROVIRA

SECCIÓ QUINTA: 171-RAMÓN DE ROCAFULL – CONDE ALACUÁS

SECCIÓ SEXTA: 217-ESPARTERO – MAESTRO PLASENCIA

SECCIÓ SÈPTIMA: 38-COSTA Y BORRÁS – AGUSTINA DE ARAGÓN

SECCIÓ OCTAVA: 90-NADOR – MILAGROSA

SECCIÓ NOVENA: 281-MINISTRO LUIS MAYANS – PLATERO SUÁREZ

SECCIÓ DÈCIMA: 164-AV. PÉREZ GALDÓS – CALIXTO III

SECCIÓ UNDÈCIMA: 294-JACINTO LABAILA – MANUEL SIMÓ

SECCIÓ DOTZENA: 163-PUEBLA DEL DUC – BENIPEIXCAR

SECCIÓ TRETZENA: 160-SAN IGNACIO DE LOYOLA – JESÚS Y MARÍA

SECCIÓ CATORZENA: 287-RÍO BIDASOA – CONDE TORREFIEL

SECCIÓ QUINZENA: 167-EN PLOM – GUILLEM DE CASTRO

SECCIÓ SETZENA: 92-EN SENDRA – PLAZA COLL

I així es quedava l’Exposició del Ninot Infantil durant la vesprada de la recollida:

Recollida del ninot infantil 2010 20100314 008

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar