Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído ¿Sabías esto??

Programa de festejos de les Falles de Torrent 2010

jlftorrentLa Junta Local Fallera de Torrent acaba de publicar el seu programa de festejos oficial. En ell no falten, com sempre, les cavalcades, els espectacles pirotècnics, les entregues de premis i l’ofrena de flors. A este últim acte vindrà la Regina de les festes de Sogorb.


PROGRAMA OFICIAL DE FESTEJOS DE LES FALLES DE TORRENT 2010

DIA 5 DE MARÇ

A les 20.30 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent, acte d’imposició de les Recompenses de la Torre d’Or amb Fulles de Llorer i de les Recompenses Col•lectives, a tots el guardonats, per la Fallera Major de Torrent.

La comissió de la falla Santos Patronos escenificarà l’obra guanyadora del XXXII Concurs de Teatre en llengua valenciana, en la modalitat d’obra curta.

DIA 6 DE MARÇ

A les 19.00 hores, cavalcada del ninot, amb la participació de totes les comissions falleres de Torrent i presidida per la Fallera Major de Torrent i la Cort d’honor, autoritats i Junta Local Fallera.

DIA 7 DE MARÇ

Clausura de la XXXV Exposició del Ninot i de la XXXVII Exposició del Ninot Infantil per part de les Falleres Majors de Torrent i les seues Corts d’Honor, les autoritats, les comissions falleres i la Junta Local Fallera.

A les 11.00 hores, a la plaça de Sant Roc, XXXIII Concurs Infantil del Cant de l’Estoreta, organitzat per la falla Sant Roc, presidit per la Fallera Major infantil de Torrent i la Fallera Major infantil de la falla organitzadora, amb la col•laboració de la Junta Local Fallera i la participació de les falles inscrites.

A las 13,30 hores es llegiran els premis dels Concurs de Cavalcada i Carrosses en la sala polivalent del Mercat on es fa la Exposicio del Ninot.

DIA 11 DE MARÇ

A les 22.00 hores, al casal de la falla Ramón y Cajal, entrega dels Premis del XXXIV Concurs de Jocs Florals i del XXVI Concurs de Jocs Florals Infantils, organitzat per la Falla Ramón y Cajal i presidit per les Falleres Majors de Torrent i les Corts d’honor i les Falleres Majors de la comissió organitzadora, i amb la col•laboració de la Junta Local Fallera i la participació de les falles inscrites.

DIA 15 DE MARÇ

A les 13.15 hores, visita institucional a l’Ajuntament de Torrent per part de les Falleres Major, les Corts d’honor i la Junta Local Fallera amb l’assistència de la Policia municipal i nacional, Protecció Civil i la Brigada d’Obres.

A les 20.00 hores, plantada del monument infantil de l’Ajuntament i les falles infantils de la ciutat.

A les 24.00 hores, plantada del monument major de l’Ajuntament i les falles de la ciutat.

DIA 16 DE MARÇ

A les 08.00 hores, el jurat qualificador del XXXIII Concurs d’Ornament de Carrers, organitzat per la Falla Sant Roc i patrocinat per la Junta Local Fallera, visitarà els treballs de les comissions participants.

A les 09.00 hores, el jurat qualificador visitarà els monuments de les quatre seccions, majors i infantils.

A les 14.30 hores, mascletada, organitzada per l’Ajuntament de Torrent i la Junta Local Fallera.

A les 18.30 hores, trasllat solemne de la Mare de Déu dels Desemparats, de la Parròquia del Bon Consell fins a l’església de l’Assumpció, organitzat per la Falla Cotxera, amb la participació de totes les comissions falleres de Torrent i Junta Local Fallera.

A continuació, es farà l’entrega de premis al carrer Baviera.

DIA 17 DE MARÇ

A les 08.30 hores, despertada.

A les 14.30 hores, mascletada, organitzada per l’Ajuntament de Torrent i la Junta Local Fallera.

A les 18.30 hores, ofrena de flors a la nostra patrona, per les comissions falleres de la nostra ciutat, la Fallera Major infantil de Torrent i la Cort d’honor que tancaran la desfilada, acompanyades per la Junta Local fallera i les autoritats. L’ofrena estarà presidida per la Fallera Major de Torrent i la Cort d’honor amb la Regina de les festes de Sogorb.

DIA 18 DE MARÇ

A les 08.30 hores, despertada.

A les 14.30 hores, mascletada, organitzada per l’Ajuntament de Torrent i la Junta Local Fallera.

A les 18.30 hores, ofrena de flors a la nostra patrona per part de les comissions falleres de la nostra ciutat, la Fallera Major de Torrent i la Cort d’honor tancaran la desfilada, acompanyades per la Junta Local Fallera i les autoritats.

L’ofrena estarà presidida per la Fallera Major infantil de Torrent i la Cort d’honor amb la Regina de les festes de Sogorb.

DIA 19 DE MARÇ

A les 08.30 hores, despertada per la Junta Local Fallera de Torrent a les Falleres Majors de Torrent.

A les 11.00 hores, missa en honor a Sant Josep amb l’assistència de les Falleres Majors de Torrent, les Cort d’honor i la Junta Local Fallera.

A les 14.30 hores, mascletada organitzada per l’Ajuntament de Torrent i la Junta Local Fallera.

A les 19.30 hores, les Falleres Majors de Torrent i la Junta Local Fallera de Torrent visitaran les falles amb ninots indultats per a retirar-los.

A les 21.00 hores, crema de la falla infantil de l’Ajuntament amb l’assistència de la Fallera Major infantil de Torrent i la Cort d’honor, les autoritats, la Junta Local Fallera i les comissions falleres de la ciutat.

A les 22.00 hores, cremà de les falles infantils de les comissions falleres de la ciutat.

A les 23.30 hores, cremà de la falla de l’Ajuntament amb l’assistència de la Fallera Major de Torrent, la Cort d’honor, les autoritats, la Junta Local Fallera, i les comissions falleres de la ciutat.

A les 00.00 hores, cremà de les falles de les comissions falleres de la ciutat.

A la 01.00, cremà de la falla que haja aconseguit el primer premi de la secció especial.