Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Primera Gala Infantil a Dénia

m DSC3592WLa Junta Local Fallera de Dénia va celebrar el 27 de febrer passat la I Gala Fallera Infantil. El lloc triat va ser el Teatre Auditori del Centre Social de la ciutat. En l’acte, la fallera major infantil de la localitat, Georgina Alaman, acompanyada del president de la Junta, Juan Pedro Sánchez, van entregar les recompenses atorgades enguany per eixa Junta Local i la Junta Central Fallera de València. A més, els xiquets de les onze comissions de Dénia van gaudir de l’actuació del mag i showman Dexter i d’un berenar. A l’acte van assistir les falleres majors de Dénia, Georgina Alaman i Joana Pous, les seues corts d’honor, la regidora de festes del l’Ajuntament, Pepa Sivera, i diversos regidors, i la pràctica totalitat de membres de la Junta Local Fallera, així com els màxims càrrecs infantils de les comissions denieres.