Costas prohibix la mascletà napolitana 1


Les tradicions pirotècniques valencianes estan gafades. La Direcció General de Costes ha prohibit la mascletà napolitana d’este dissabte a les sis perquè podria perjudicar les aigües de la platja per al bany, segons informa [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE]. Eixa direcció del govern central ja va emetre un informe desfavorable a l’espectacle en abril de 2009, i com a solució recomana el trasllat de l’espectacle, però el president de Junta Central Fallera, Félix Crespo, ha declarat que no es pot fer en altre lloc per les característiques especials de les carcasses que es disparen. El delegat del govern a València ha afirmat a eixe diari que intentarà solucionar el problema parlant amb la Direcció de Costes.


Una idea sobre “Costas prohibix la mascletà napolitana

Los comentarios están cerrados.