Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Els primers ninots de l’exposició premiats

[singlepic id=771 w=320 h=240 float=left]Ja tenim alguns premis de figures en l’Exposició del Ninot. El Premi Nuevo Centro al millor retrat ha recaigut en la imatge del Dr. Pedro Cavadas realitzada per l’artista Xavier Herrero per a la Falla Ribera-Convent Santa Clara (imatge de l’esquerra). Per altra banda, el Premi Raga d’enguany a la figura més satírica és per a la divertida al·lusió a la limitació de pressupostos de la FFSE presentada per Na Jordana, obra de l’artista Vicent Llácer. Per últim, el Premi Tío Maravillas és per al ninot de la Falla Císcar-Borriana, modelat per Carlos Carsí i que representa un “accident” amb el menjar entre bebés. Estos dos últims guardons els atorga la Falla Pérez Galdós-Calixt III. Com se sol dir en estes ocasions, enhorabona als premiats.

Premi Raga

[singlepic id=716 w=320 h=240 float=center]

Premi Tío Maravillas

[singlepic id=752 w=320 h=240 float=center]