Exaltació de les FFMM de Burjassot

agrupacionburjassotL’Agrupació de Falles de Burjassot exaltarà les falleres majors de les comissions inscrites en la mateixa el pròxim 27 de febrer al Centre Cultural Tívoli, situat en l’esmentada localitat. L’acte oficial començarà a les 18.30 hores, i per la nit hi haurà un sopar de gala i música per a ballar.

Este és el programa sencer per al dia de l’exaltació:

17:00 – Arreplegà de les Falleres Majors i Infantils als seus respectius casals, en vehicles especials antics a l’efecte.

17:30 – Concentració a la Plaça de la Concòrdia de Burjassot de les Falleres Majors i la Unió Musical Los Silos de Burjassot.

17:45 – Pasacarrers pels itineraris i carrers habituals del municipi.

18:30 – Acte oficial d’Exaltació de les Falleres Majors i Infantils de Burjassot al Centre Cultural Tivoli, amb el següent programa:

  • Espectacle
  • Exaltació
  • Intervenció del Mantenidor/a
  • Imposició d’Insignies de l’Agrupació i l’Ajuntament

21:30 – En la Sala Polivalent (acces restringit per quórum), entrega per part de la firma valenciana Art Antic dels Medallons de la Verge nostres Falleres Majors i Infantils i per part de la firma Pemar, entrega d’un obsequi als Presidents Majors i Infantils.

22:00 – En la Sala Polivalent de Tívoli, Sopar de Gala, Falleres Majors, Presidents, Autoritats, etc. (reserva prèvia)

23:00 – Ambientació Musical

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar