Fallas para falleros y no falleros según Candreu

La Crida torna a la torre de Torrent

torretorrentEste cap de setmana, a banda de la Crida de les Torres dels Serrans a València, hi ha Crida en altra torre: la de Torrent. Dissabte 27 de febrer a les vuit de la vesprada, un espectacle de llums i so a la torre del desaparegut castell de Torrent precedirà el pregó les festes falleres d’esta localitat. Les falleres majors del municipi, Cristina García i María Fernández, seran les encarregades del parlament. Però fins que arribe eixe moment hi haurà diverses activitats al Parc Central.

Així és. A partir de les 10 del matí, els fallers de les 27 comissions de la localitat tindran un esmorzar gratuït on es repartiran 800 entrepans amb 1.600 peces de carn. A més, hi haurà jocs i castells inflables per als més menuts, i els que siguen més grans tindran talles de ball amb exconcursants de Fama ¡a bailar! com a professors. Per acabar el matí, a les dues de la vesprada hi haurà un festival de paelles on cada comissió podrà cuinar la seua posant només els utensilis i les ganes de menjar.