La Crida torna a la torre de Torrent

Este cap de setmana, a banda de la Crida de les Torres dels Serrans a València, hi ha Crida en altra torre: la de Torrent. Dissabte 27 de febrer a les vuit de la vesprada, un espectacle de llums i so a la torre del desaparegut castell de Torrent precedirà el pregó les festes falleres d’esta localitat. Les falleres majors del municipi, Cristina García i María Fernández, seran les encarregades del parlament. Però fins que arribe eixe moment hi haurà diverses activitats al Parc Central.

Així és. A partir de les 10 del matí, els fallers de les 27 comissions de la localitat tindran un esmorzar gratuït on es repartiran 800 entrepans amb 1.600 peces de carn. A més, hi haurà jocs i castells inflables per als més menuts, i els que siguen més grans tindran talles de ball amb exconcursants de Fama ¡a bailar! com a professors. Per acabar el matí, a les dues de la vesprada hi haurà un festival de paelles on cada comissió podrà cuinar la seua posant només els utensilis i les ganes de menjar.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar