La Crida pot quedar-se sense músics

¡En la Crida, que canten ells! És la idea que tenen les bandes de música, que no volen tocar el dia d’este acte faller perquè l’Ajuntament de València els deu 350.000 euros. En vista de la negativa, el consistori ha pensat en recórrer a bandes d’altres localitats, així que a més de no vore un cèntim, als músics els toquen el nas un poquet més.

Informa [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] que la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València suspendrà qualsevol activitat relacionada amb el consistori valencià, ja que encara els deuen 350.000 euros per tocar l’Himne Regional en el centenari de l’Exposició de 1909. La decisió va comunicar-se per escrit a l’alcaldessa i li van demanar que pagara un bon percentatge del deute, posant com a límit de l’abonament el 26 de febrer (el dia 28 és la Crida). El diari indica que l’assessor de festes de l’Ajuntament ha amenaçat amb portar bandes d’altres poblacions, cosa per la qual els músics de la capital han demanat solidaritat a la Federació de Bandes de la Comunitat Valenciana. Així que si no s’arregla la cosa, en comptes d’entrada de bandes en la Crida haurà entrada de cobradors del frac.

Una idea sobre “La Crida pot quedar-se sense músics”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar