No una ni dues, ¡sinó tres!

¡Això sí es passió pel monument! Tres falles en total (sense comptar la infantil) plantarà la comissió de Mossén Sorell-Corona en este exercici faller. La primera va ser la de cap d’any, i el dia 12 de març plantaran una altra que cremaran el dia 15. Finalment, eixe dia, l’oficial de la plantà, posaran al carrer el monument definitiu que romandrà durant la setmana fallera. El motiu de fer-ho és representar el mite de l’Au Fènix (apareixerà una falla en la cremà d’una altra) i recordar, en la primera falla, moments importants de la història de la comissió.

El cadafal que es plantarà el dia 12 al costat de la Beneficència tindrà el lema Anatomia d’una flama, i el seu concepte ha sorgit de la pròpia comissió fallera. El disseny és de José Peris i la realització de l’Estudio Digital 3D junt als propis fallers. Representarà una falla que contarà la història de la comissió amb un cos format per 150 peces, una per cada any que complix esta, i estarà coberta amb quasi mil imatges amb moments importants d’eixe temps d’existència de la falla.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar