Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La cremà?

Canvia la Igartiburu per una cremà

Recorda que si estàs a València, tens una alternativa a les campanades de Anne Igartiburu o de Belén Esteban i els programes musicals enllaunats de tots els anys. Els fallers de Mossén Sorell-Corona va plantar ahir la falla que demà es cremarà en els primers minuts de 2010 amb efectes pirotècnics i lluminosos, i pel que sembla, hi haurà molt de públic al seu voltant esperant començar l’any d’eixa manera tan fallera. ¿T’animes?

Falla Corona desembre 2009 002 e1262205353861Per la vesprada va arribar el monument de Carlos Orts i Josep Almiñana al costat de la Beneficència, o l’esperaven ja alguns bojos per les falles, àvids de vore’l i fotografiar-lo. Ni la pluja intermitent va impedir que els artistes, els fallers i el públic abandonaren el lloc, encara que els periodistes de RTVV que van anar a cobrir la notícia van anar-se’n amb una miqueta de pressa perquè es mullaven massa. La falla, quasi completament blanca, té una pantalla circular de remat i una parella d’ancians brindant en una base. En eixa pantalla es projectaran amb les campanades les 11 falles innovadores que ha plantat la comissió de Corona, per a finalitzar amb la cremà quan sone l’última. L’espectacle començarà a les 23.40 hores. ¡No te’l perdes!

Falla Corona desembre 2009 007 e1262205542858

Este és un vídeo de la plantà, cortesia de Cendra Digital: