Canvia la Igartiburu per una cremà 3


Recorda que si estàs a València, tens una alternativa a les campanades de Anne Igartiburu o de Belén Esteban i els programes musicals enllaunats de tots els anys. Els fallers de Mossén Sorell-Corona va plantar ahir la falla que demà es cremarà en els primers minuts de 2010 amb efectes pirotècnics i lluminosos, i pel que sembla, hi haurà molt de públic al seu voltant esperant començar l’any d’eixa manera tan fallera. ¿T’animes?

Per la vesprada va arribar el monument de Carlos Orts i Josep Almiñana al costat de la Beneficència, o l’esperaven ja alguns bojos per les falles, àvids de vore’l i fotografiar-lo. Ni la pluja intermitent va impedir que els artistes, els fallers i el públic abandonaren el lloc, encara que els periodistes de RTVV que van anar a cobrir la notícia van anar-se’n amb una miqueta de pressa perquè es mullaven massa. La falla, quasi completament blanca, té una pantalla circular de remat i una parella d’ancians brindant en una base. En eixa pantalla es projectaran amb les campanades les 11 falles innovadores que ha plantat la comissió de Corona, per a finalitzar amb la cremà quan sone l’última. L’espectacle començarà a les 23.40 hores. ¡No te’l perdes!

Este és un vídeo de la plantà, cortesia de Cendra Digital:


3 ideas sobre “Canvia la Igartiburu per una cremà

Los comentarios están cerrados.