Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Na Jordana dóna el seu betlem d’enguany a València

MG 9557 p e1262170342156El betlem de Na Jordana d’enguany es donarà a la ciutat de València.  Així ho ha decidit la comissió després que l’alcaldessa Rita Barberà el visitara ahir i proposara que tinguera una exposició estable i pública. Barberà va sorprendre’s gratament per la minuciositat amb què s’han reproduït els edificis de l’Exposició Regional Valenciana de 1909 i la indumentària de començaments del segle XX de les persones que els rodegen. També va alabar la bona tasca documental en què s’ha basat el betlem i va expressar el seu desig d’exposar-lo en un dels edificis del certamen que encara existixen (l’antiga Tabacalera i el Palau Municipal). Recordem que este original naixement ha aconseguit el primer premi en la categoria “A” de lliure disseny atorgat per Junta Central Fallera.