Na Jordana dóna el seu betlem d’enguany a València

MG 9557 p e1262170342156El betlem de Na Jordana d’enguany es donarà a la ciutat de València.  Així ho ha decidit la comissió després que l’alcaldessa Rita Barberà el visitara ahir i proposara que tinguera una exposició estable i pública. Barberà va sorprendre’s gratament per la minuciositat amb què s’han reproduït els edificis de l’Exposició Regional Valenciana de 1909 i la indumentària de començaments del segle XX de les persones que els rodegen. També va alabar la bona tasca documental en què s’ha basat el betlem i va expressar el seu desig d’exposar-lo en un dels edificis del certamen que encara existixen (l’antiga Tabacalera i el Palau Municipal). Recordem que este original naixement ha aconseguit el primer premi en la categoria “A” de lliure disseny atorgat per Junta Central Fallera.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar