Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Comencen les Xarrades en Curt

El pròxim 17 de febrer començarà la II Mostra Xarrades en Curt organitzada per la Falla Lepant-Guillem de Castro.  En ella es projectaran 22 curtmetratges seleccionats entre més de 200 que es van presentar al concurs; a més, sis obres valencianes  titulades Bolsitas, L’atac dels robots de Nebulosa-5, Les sabatilles de Laura, The Werepig, Torn de nit i Tracte, optaran al premi al millor curt local. Una de les 22 cintes participants se’n portarà el premi del públic, que s’entregarà el dia 20 de febrer en la gala de cloenda. Poden seguir-se les novetats d’este certamen cinematogràfic en la web www.xarradesencurt.com, i el programa es pot consultar fent clic a la imatge a l’esquerra d’este text.