Betlems i taller de la Falla Conserva

La Falla Conserva-Berenguer Mallol ha estat molt enfeinada últimament. Per una banda, durant la setmana passada els infantils van modelar un betlem amb plastilina que s’ha emportat el tercer premi de disseny lliure de l’Agrupació de Falles del Marítim. Com que no tenien prou amb un betlem, un bon grapat de xiquets de la comissió van representar un de vivent dissabte per la vesprada. I per últim, hui diumenge pel matí van visitar el taller de l’artista faller Pedro Simarro, qui està construint la falla gran.

En efecte, els xiquets de la comissió van estar modelant figuretes, cases, hortes i animalets de ramat durant unes quantes vesprades per a construir un curiós betlem on es  representaven les escenes bíbliques habituals en estos casos.

Quant al betlem vivent, tenia fins i tot al xiquet Jesús:

I la falla gran ja dóna una idea de com serà el resultat final:

Per cert que durant la visita al taller, la fallera major de la comissió, Virgina Marí Sarasol, va oferir un esmorzar a tots els fallers que van assistir. En tornar, el matí va acabar amb un dinar amb paella dins del casal.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar